end of 2012. difficult year, tiring year.

best holiday ever – beautiful Thassos. very difficult getting in and outta there, but worth it.

se pare ca mintea retine ce si cum vrea ea 🙂 pe cat de grea a fost vacanta, cu burta mea de aproape 6 luni si o Irina in plina eruptie dentara, sugand tot timpul, cu tantrumuri la fiecare somn – pe  atat a fost de frumoasa. Marea, cerul, oamenii, linistea. Ciresele, apa, pisicile, masa la restaurant, drumurile bune. Frumos.

am nascut acasa, cum imi doream in adanc. Dar tot am cedat si am mers la spital, la 5 zile dubioase, in care am facut antibiotice degeaba eu si copilul, m-au vazut 4 ginecologi, Bibi a fost chinuita cu branule, s-a deshidratat, dar a supt f. bine de la inceput, cu ajutorul unei asistente. Iar eu am invatat sa alaptez corect.

am citit, in sfarsit, “Dragostea in vremea holerei”. Descrie excelent casnicia, dupa 2-5-10-20-30 de ani, dupa discutii cu socrii, aparitia copiilor si crizele inerente varstelor.

citit “Conceptul Continuum” de Jean Liedloff, mind-blowing. Nu m-a facut sa ma simt vinovata, insa mi-a umplut capul cu intrebari. pe 21 dec. 2012. Ce mai, pornesc sfarsitul lumii.

cel mai bun SF Ted Chiang cu vol. de nuvele “Impartirea la zero”. Cea mai buna nuvela “Intelegere”.

re-inceput sa citesc Jacques Salome si “prostii” psihologice. Cine zice ca Salome n-are treaba cu psiho, sa-si vada de treburi.

facut tort de Craciun. Sapat de o cartita. Dens ca zapada de afara. Bun, dar prost. Urat, dar gustos.

Ca si anul asta.

Hei, hei! sa vie un an mai vesel!!!

P.S. chestii indeplinite anul asta: copil la 2 ani dupa primul, nascut acasa, alaptat fara probleme de la inceput, tandem.

Adica tot ce mi-am dorit s-a indeplinit. Greu. Si nu stiam ce inseamna indeplinirea dorintelor. Dar s-au indeplinit, nu? The mind is amazing. The body and the face and the rest – not…

Advertisements