Cum ajunge lumea pe site-ul meu?
Cei mai multi cauta Masa i Medved si ajung la cele 2 postari (in RO si in Engleza). Fie cauta povesti, fie desene, dar mai sunt si unii care cauta sex. Da, “masa medvedi sex”. Cat de bolnav sa fii sa cauti asa ceva???

Azi cineva a cautat informatii despre Bibi. Din cate stiu, nu s-a facut bine, din pacate, s-a descoperit ca boala sa e alta si e mai grava. Mai multe detalii se gasesc pe blogul mamei sale.

Cei care vor sa stie pareri despre Alina Ursuleanu si nastere Cantacuzino mai ajung aici. Sper sa le fie de folos Nasterea Irinei – Facts si Sarcina cu Irina.

Mai sunt cei care vor sa stie de antibiotice si antitermice – si reiau ce am scris aici: Antibioticul NU scade temperatura, daca un copil are febra mare si medicul prescrie antibiotice peste antitermice, continuati si cu antitermicele.

Pentru bebelusi care se opresc din supt si incep sa planga rau, poate au nevoie sa ragaie. Ii tineti un pic pe umar sa ragaie. Poate ii chinuie refluxul – asta o discutati cu pediatrul. Poate au colici sau nu le prieste ceva ce-a mancat mama, caz in care incepeti sa scoateti anumite alimente susceptibile de a provoca iritarea copilului. Bineinteles, trebuie avut in vedere cat de des se opreste bebelusul din supt pentru a plange. Mai multe informatii aici.

Pregatesc niste articole despre alaptare, ca doar nu degeaba e Saptamana Internationala a Alaptarii.

copilasul bibi s-a facut sanatos? 2
maşa şi ursul 2
preturi analize la cantacuzino 2
desene animate masca si medvedi 2
desene animate masa si ursul in romana 2
desene masha romana 2
carti recomandate 1
alina ursuleanu 1
www tv beln by masa i medvedi 1
desene animate cu masa si ursul in romana 1
bebelusiul se opreste din supt se incordeaza is plange isteric

Advertisements