Pentru noi s-a incheiat devreme Talciocul, domnisoara Pisoscel avea nevoie de somn. Altfel se lasa cu tipete si cei vreo 20 de copilasi de-acolo s-ar fi manifestat asemanator.

Cum a fost?

FAIN! Merita sa vii ca vizitator, in primul rand – daca esti amator de hand-made stuff, haine de copii la preturi excelente (geaca de 12 luni cu 15ron! papucei de piele la 20ron!), multe jucarii (printre care si un soi de labirint de lemn, o minunatie!). Erau si chestii de adulti: pulovere tricotate, fuste, rochii, incaltaminte (cum am avut si noi), dar deh… sarcina umfla picioarele, copilul e greu, si atunci tocurile au mai putina cautare.

Merita si ca expozant, ajuti o cauza nobila (Bibi). Si apoi locul (Casa Margarit) e tare dragut, au o bucatarie mare si frumoasa, unde un tip a facut  cupcakes si castane prajite. Doua pisici Yin-Yang (unde-i una alba, e cealalta neagra si invers) dadeau tarcoale copiilor si meselor. Iar copii – au fost vreo 20. De la unii mici-mici, purtati in sling sau Manduci, pana la cei de 1-2-3 ani, care se tineau pe picioare si isi dadeau jucarii din mana in coate si picioare.

Pe Irina a fascinat-o o masuta cu bijuterii (margele, bratari), cum incercam s-o luam de-acolo, dezlantuia sirena din dotare. In cele din urma, chiar i-am cumparat un sirag de perle pe care l-a incurcat imediat (contam pe cineva sa le desfaca). Era asa de fericita sa vada copii, sa-i atinga, ba chiar i-a cazut cu tronc un Matei (unul dintre cei 4-5 Matei de pe-acolo).

Legat de Manduci, ziceai ca e clubul Manducilor. Rosii, maro, limited edition, cu desene… Manduca la putere. Era un tatic cu un sling colorat, de care mi-a placut tare mult (si de culorile slingului, si de taticul care-si purta fetita cu mandrie). O multime de parinti tineri si energici (in special Delia, organizatoarea Talciocului), cu care mi-ar fi placut sa interactionez mai mult, dar locul  era destul de stramt si fiecare isi “pazea” odrasla (poate mai tarziu se socializa mai bine, la o cana de vin).

All in all, merita sa apari pe la Talcioc, asa ca asteptam cu nerabdare Talciocul de Iarna. Sa ne incarcam cu energie unii de la altii, cu hainute mai de iarna si s-o obosim pe Irina 🙂

Advertisements