M-a mancat undeva sa incerc sa joc Warcraft aseara. Am adormit devreme si am visat Hoarda toata noaptea. Dubious stories.
Alienu’ s-a agitat o gramada, nu mai incape, ii e cald, what the hell??
So… Wednesday morning again, which means going to the doctor. Aaaand… continue waiting. For water to break and other symptoms which I hope I’ll be able to recognize in time ๐Ÿ˜€
Meanwhile, perhaps I can get to a giant pancake.
I hate waiting.

P.S. giant pancakes are not giant anymore. Sau nu le mai gasesc eu.
Cand stateam in Regie, era o clatitarie de 1m/1m langa U-uri. Luai bon de ordine, stateai la coada maricica si primeai, la pachet sau in servetele, o clatitoaie de vreo 30 cm diametru, impaturita in 4. Tzeapana, nu gluma. Proaspata, preparata in fata ta. O clatita mergea pe post de o masa intreaga, era mai ieftina ca o shaorma sau o masa la cantina. Clatitele cu branza dulce si stafide erau de-men-ti-ale. Si ce era foarte fain: de multe ori, clatitarul vorbea cu clientii. Intr-o vreme, servea chiar patronul, un grec aratos care zicea ca nu s-a descurcat prea bine in Grecia si a reusit sa faca afaceri bune in Romania. Si ma gandeam cum de romanii nu reusesc sa faca afaceri la ei si se plang de o grama, iar strainii care vin se descurca aparent mai usor… Drept e: omul era mereu respectuos, rapid si nu-mi amintesc sa se injumatatit cantitatile de umplutura nici dupa ce au devenit foarte populari.
Eh, de-o clatita din aia imi e mie dor…

P.S. 2. Avand ocazia sa merg cu 336 in Militari, m-am copt de caldura, am facut cateva dusuri involuntare si m-amamurit ca-i periculos sa mergi pe la 12-13 intr-un autobuz cu batranei. Nu m-a ridicat nimeni de pe scaun, dar mi-au tras niste priviri tare urate. Pana s-au prins ca nu mi-e tocmai bine (alienu’ facea ture in burta) si autnci s-au dat la o parte si au inceput sa ma priveasca dubios. Pe langa astea, mi-au servit cateva mostre de “Ceausescu a facut asa si pe dincolo, astia nu reusesc sa faca un pod”. Fara a-i idealiza pe cei de acum, as vrea sa reamintesc nostalgicilor ca drumurile facute de Ceausescu in Bucuresti (nu ma leg de autostrada, la aia sa-i pupam talpile ca a facut-o) au fost proiectate pentru un numar muuuult mai mic de vehicule. Nu-i tot una sa ai 1,5 mil de masini intr-un oras, fata de 500.000, care circula cu restrictii la benzina sau dupa nr. de inmatriculare par/impar. Ah, mi-au mai placut si cucoanele care s-au luat de sofer ca de ce nu merge pe banda RATB, ca ele platesc abonament – intr-adevar, ar trebui sa existe o asemenea banda, dar nu exista (peste tot), si soferul oricum nu-i de vina. In privinta aerului conditionat, iarasi nu cred ca e soferul de vina. Am mers de destule ori in autobuze cu aerul pornit, si cate-o babuta se plangea ca o doare capul, ia sa fie oprit aerul conditionat! Sau, si mai bine, ia sa deschidem un geam. De la un geam, ajung sa fie toate deschise si care mai e rostul aerului conditionat? Dar soferul e de vina, al’ dracu’ are aer la el in cabina, si-l tine numai pentru el!!
O sa inchei amintind de o tanti destul de eleganta, pe la vreo 45-50 de ani, care flutura cu eleganta un evantai elegant (nu orice ieftinatate la 5 ron, dupa cum i-a zis alteia), si care s-a saturat sa faca ture largi cu evantaiul si i-a rupt cateva betisoare. Pe care le-aruncat pe jos, cu deosebita eleganta. “Doamna” era bine imbracata si parea educata, cel putin dupa modul in care vorbea. Se vede treaba ca-i lipsea un alt fel de educatie…
Cum sa nu iubesti Romania? Nu te plictisesti niciodata!
Explore the Romanian people ๐Ÿ˜€

Advertisements