Ma bag la leapsa celor de la Blogosfera Feminina – Lenjeria de lux

Luxul in pat e, dupa parerea mea, se strans legat de senzualitate si senzatii. Oricat de faina ar fi lenjeria, tot pe covor ajunge. E importanta sclipirea din ochii Lui vazand minunatia de pe corpul iubitei, si e si mai importanta senzatia pe care o are Ea simtind lenjeria pe corpul ei. Lejera, senzuala, promitatoare. Asta e luxul pe care-l prefer.

O matase delicata. Asezata cat sa iasa in evidenta jocul de lumini de pe coapse, dintre sani.

Satin unduios. Care sa alunece gales peste dealuri, prin vai. Pe piele uscata, pe piele umeda..

Dantela fina. Eventual transparenta, ascunzand si expunand. Inocenta si desfranata, in acelasi timp.

Combinatii de materiale nobile. Alaturi de cristale aplicate in puncte cheie – sa atraga privirea iubitului cu o secunda inainte ca lenjeria sa descopere pielea.

Perlute subliminale, prelinse ingenuu intre sani sau in alte parti, semn ca femeia nu se desparte de bijuterii nici in pat. Si de ce ar face-o? Doar si asta defineste feminitatea.

Asta inseamna lenjerie de lux pentru mine – ceva care celebreaza feminitatea. Si da la iveala (sic)  ce-i mai bun din femeie 🙂

P.S. nu ma acuzati ca, prin ultima fraza,  as reduce femeia doar la sani si sex; de vreme ce vorbim despre lenjerie intima si musai de lux, e clar ca nu am cum vorbi despre alte parti ale femeii. Desi recunosc ca organul de baza al sexului e creierul 🙂

Advertisements