De pe un blog (de la ConfruntaDurerea):
Nu e cu “mami”, “mama”, “mamica”, nu e cu pupici, nu e cu smiley-uri, nu e cu viitor si cu bebe. [..] Nu te gandesti nici la casatorie, nici la copii, nici la locuit impreuna, nu te gandesti nici la vacante, nici la gresie, nici la shopping. Te gandesti doar ca ai vrea sa te atingi si sa te saruti cat mai mult cu omul ala de langa tine, asta ca sa ma exprim bland si echilibrat.

That’s love, atunci merita sa faci un playlist de ascultat intr-o seara/noapte cu prietenii.

Am primit o leapsa complicata (de la Creatrix: Playlist de nunta).

Complicata, pentru ca a face un playlist de nunta presupune din start ca:

1. nu excluzi posibilitatea maritisului la un moment dat (cu mai mult sau mai putin entuziasm)

2. te-ai gandit sau te gandesti la punctul 1 indeajuns de mult incat sa si ajungi la un playlist

3. formulezi playlist-ul de nunta cu chestii pe care vrei sa le auzi tu si presupui ca si XY-ul de-l iei vrea sa le auda…

Hmmm. Intrucat nu mi se aplica cele 3 puncte de mai sus, voi face un playlist cu muzica de “saptamana oarba”:

Cure – Burn (Daca nu-mi clocotesc venele cand ma uit la el, la ce-l mai iau?)

Depeche Mode – Stripped (because)

Lacuna Coil – Enjoy the silence

Sade – No ordinary love

Pauza de invarteala…. si o dam mai pe pop:

Nightcrawlers – Never knew love

Nylon Beat – Like a fool

Marco Masini – Voglio volare (da te)

Cutting Crew – (I just died) in your arms tonight

Sheryl Crow – Strong enough (to be my man)

Mai incolo:

Rammstein – Ohne dich

Rammstein & Teri Spiteri – Don’t die before I do

Gata, ca doara n-am intrat in saptamana oarba si nici nu ma pregatesc de insurat maine 😛

Later edit: stiti ce mi-ar placea mie sa cante cand intru in biserica?

Uite asta:

Dimmu Borgir – Perfection or Vanity

Ar suna superb intr-o biserica gotica, cu ferestre inalte si arcade; se deschid usile alea gigantice, intra mireasa in alb,  o rochie delicata cu trena lunga, si atunci izbucnesc acordurile melodiei. Sunetele fac sa vibreze bolta, sa se infoaie trena si sa li se zburleasca parul de pe ceafa invitatilor. Ce-i casatoria, pana la urma? Faci un legamant cu tine insuti si cu celalalt ca te-ai oprit din cautare (eg. you’ve reached the closest to  perfection) si o tii asa toata viata. Because that’s the closest to perfection. Si chiar daca la un moment dat nu mai merge,  mergi mai departe, pentru ca asa ai decis mai demult in fata ta si a societatii (and that’s vanity!). Asta imi inspira melodia asta in fata nuntii.

Daca as putea sa-i fac videoclipul, exact asta as folosi: o mireasa delicata intrand in Biserica Neagra, melodia izbucneste si dantela alba a miresei se transforma in satin negru (apoi isi schimba culorile, in functie de amintirile ei); ea isi vizualizeaza viata traita pana atunci (nu doar aia sentimentala), cu iubiri esuate si lacrimi, cu circumstantele care au dus la intalnirea lor, ce a simtit in momentul intalnirii Lui, si apoi tremurul si cutremurul iscat de relatia lor; ezitarile si tulburarea pana la a lua decizia, si (in punctul culminant al melodiei), isi aminteste de momentul in care i-a spus Da in fiinta ei – cand mintea si sufletul si inima s-au decis: this is the closest to perfection, I will marry this guy and make my life with him and make him the father of my children, as I’ll be the mother of his, si ce-a fost mai inainte nu mai conteaza, acum suntem eu si el, si Stiu ca vreau asta, o vreau ACUM si o vreau si mai incolo!

Si melodia continua cand ea merge spre altar, auzindu-se din ce in ce mai incet, pana cand ea ajunge in fata Lui. Atunci se privesc ochi in ochi si nu se mai aude nimic – doar respiratia a 2 suflete.

Suna a nunta catolica, stiu, dar mie imi place ritualul catolic mai mult – cel putin partea asta pana se ajunge la altar 😀

Advertisements